WIJ STAAN VOOR: STRUCTUUR, STABILITEIT EN FINANCIËLE RUST

WIJ STAAN VOOR: STRUCTUUR, STABILITEIT EN FINANCIËLE RUST


Welkom bij Structuur Bewind. Wij zijn er graag voor jou!  

Goed dat je de stap hebt gezet om hulp te zoeken op financieel gebied.

Bij Structuur Bewind begrijpen we dat het uit handen geven van je geldzaken niet gemakkelijk is. Wij bieden hulp en zijn ervoor om jouw problemen samen aan te pakken. We zijn actief in de regio Zuid-Limburg. We hebben geen wachtlijsten en kunnen je snel verder helpen. Ons doel is om samen het financieel overzicht terug te brengen in jouw leven. Wij zetten ons in om jouw situatie weer stabiel te krijgen, er samen voor te zorgen dat er geen nieuwe schulden ontstaan en om je zo snel mogelijk schuldenvrij te krijgen.

Bij Structuur Bewind ligt de nadruk op betrokken en persoonlijk contact op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. We willen een betrouwbare gesprekspartner zijn en we vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk weer terug komt in je eigen kracht. Samen met een eventueel maatschappelijk hulpverlener stemmen we met elkaar af welke stappen in  jouw situatie nodig zijn. Dat zal niet altijd even gemakkelijk zijn, maar zo werken we toe naar een situatie waarin je zelf de touwtjes weer in handen krijgt.

Ben je op zoek naar een bewindvoerder die zich verdiept in jouw persoonlijke situatie?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Voor wie is beschermingsbewind? 

Je kunt in het leven zomaar in situaties terecht komen waarbij je niet (meer) in staat bent om zelf je geldzaken te regelen. Dat kan zijn door een psychische- of lichamelijke beperking. Ook een ernstige ziekte, ouderdom, een echtscheiding of het verlies van je baan kunnen je in een vervelende situatie brengen. Hierbij kan beschermingsbewind een oplossing bieden. Wij helpen je jouw financiële belangen te regelen. Dit kan van korte duur zijn, maar ook langdurig indien jouw situatie daarom vraagt. We maken samen een plan en vragen beschermingsbewind voor jou aan. Zo zorgen we voor rust en bouwen we met jou weer aan een financieel gezonde toekomst!