ELKE PERSOON IS ANDERS EN IEDEREEN HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL

ELKE PERSOON IS ANDERS EN IEDEREEN HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL


20 jaar ervaring binnen de financiële sector

Structuur Bewind is een jong en onafhankelijk kantoor voor professioneel beschermingsbewind en is opgericht door Gertjan Daatselaar. De afgelopen 20 jaar heeft hij ervaring en kennis opgebouwd in verschillende financiële functies. Zo was hij werkzaam als accountant en finance manager. In 2019 heeft hij Structuur Bewind opgericht om zo een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij.

Bij Humanitas heeft hij als vrijwilliger mensen geholpen met hun thuisadministratie en jongeren (met een beperking) gecoacht. Naast zijn huidige werkzaamheden als bewindvoerder zet hij zich in als vrijwilliger bij de Soepbus van het Leger des Heils.

Regio Zuid- Limburg

Structuur Bewind is een klein bewindvoerderskantoor in Maastricht dat zich richt op de regio Zuid- Limburg. Kies je voor Structuur Bewind dan krijg je een vaste bewindvoerder die snel reageert, flexibel is en probleemoplossend werkt. Daarbij staat een duidelijke en persoonlijke aanpak voorop.

Wie is Gertjan Daatselaar

Als bewindvoerder help ik je graag om je geldzaken weer op de rit te krijgen en rust en ruimte te creëren voor de dingen die je belangrijk vindt in het leven. Iedereen heeft zijn eigen reden om onder bewind gesteld te (willen) worden. Elke persoon is anders en iedereen heeft zijn eigen verhaal. In mijn werk vind ik het belangrijk om voor mijn cliënten bereikbaar, betrouwbaar en duidelijk te zijn. Ik hou van een eerlijke en open werkwijze met wederzijds respect. Hierbij vind ik een persoonlijke benadering belangrijk waarin wordt samengewerkt met hulpverleners. Daarbij zijn vertrouwen en samenwerking onmisbaar!

Ben je op zoek naar een bewindvoerder die zich verdiept in jouw persoonlijke situatie? Ben je op zoek naar structuur, financiële rust en stabiliteit?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP